digiworkshops met een hart

De mens, de deelnemer staat centraal in al onze workshops.  We leggen alles uit op mensenmaat en kijken ook specifiek naar hoe de technologie interessant kan zijn binnen hun leven en hoe ze er best mee om kunnen gaan.

Ons eigen materiaal

In de meeste gevallen zorgen wij zelf voor het technisch materiaal benodigd voor de workshops.  Als bibliotheek of (socio-)culturele vereniging hoeft u dus zelf niets te voorzien behalve een ruimte met een wifi-verbinding.

Non-profit partners

De voorbije 5 jaar bouwden wij een uitgebreide ervaring op in het organiseren van workshops voor bibliotheken, volwassenonderwijs, sociale huizen, culturele centra en seniorendiensten.

Voor iedereen

Met onze workshops sluiten we niemand uit.  Wij modelleren onze workshops op basis van ons publiek.  Voor enkele workshops hebben we zelfs een aparte variant voor volledig digibeten.

Aan de slag met de tablet

Over de voorbije jaren hebben wij onze succesvolle 'Aan de slag met de tablet'-workshops al meer dan 500 keer gegeven in Vlaamse bibliotheken en (socio-)culturele centra.  In deze modulaire reeks bestaande uit 3 workshops leren we gaandeweg onze tablet of smartphone begrijpen.  Ons doel is de deelnemers na 3 lessen voldoende basis gegeven te hebben om zelf zonder extra begeleiding verder op exploratie te gaan.  

Aan de slag met de tablet/smartphone (deel 1)
Aan de slag met de tablet/smartphone (deel 2+3)
Aan de slag met de iPad/iPhone (3 delen)

FUTUUR is een organisatie met tot doel de digitale geletterdheid te bevorderen.  Samen kijken we naar de toekomst!

Contacteer ons

  • FUTUUR
    César Depaepestraat 9 bus 9
    1060 Brussel
    België
  • +32 488 243 834
  • info@futuur.com
Ontvang onze nieuwsbrief: